Pandaplakat - Ein kleiner Panda

Ein kleiner Panda

DKK249.00

På lager

Plakaten med pandaen er oprindeligt håndtegnet med en helt fin, sort tush pen. Efterfølgende er den scannet ind og lavet til en fin pandaplakat. Vi har dermed beholdt alle de personlige og unikke detaljer fra den originale plakat.

Her har du en plakat med en af naturens helt uimodståelige cuties!

Pandaens sort-markerede øjne og ører samt sin runde form er kendetegnende for den plyssede bamsebjørn. Formen har han på trods af, at han i 99% af alle sine måltider holder sig en stram kur bestående af fedtfattig bambus-salat. Der er dog rygter om, at vegetarbamsen også gerne nyder et blødkogt æg sammen med morgenavisen søndag morgen.

Varenummer (SKU): 1 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Pandaen opfattes af mange som en fredfyldt bamse og en levende teddybjørn. Derfor er pandaplakaten også en perfekt gave til børneværelset, og her er han endda dresset op med butterfly og det hele – helt klar til at flytte ind. Han er din fluffy pandaven på væggen, som ikke lader sig spise af med en bjørnetjeneste, og du kan roligt byde ham velkommen – for er der mon nogensinde nogen der har fået en panda på besøg uden at blive henrykt?

“Always be yourself! Unless you can be a panda – then always be a panda!”
Var der formentlig én, der sagde engang!